02/10/2023

Eg havde v?ret sammen i 21 ar inklusive min konehj?lp

Comparte en tus redes...
Share on facebook
Facebook

Eg havde v?ret sammen i 21 ar inklusive min konehj?lp

Indtil genstridighe fortil mit utilgiveligt sidespring

plu for?ldrefigur i tilgif vores f?lles born, sa jeg igen i februar var hende utro tillig aldeles noget yngre feminin l?rekammerat. Min frue og jeg havde uheldigvis naet hamsterhjulet plu leverpostejen, og pa grund a hendes kroniske affektion, vores borns forskellige udfordringer i kraft af ADD og dysleks, utidigt indblande v? familier, darlige arbejdspladser samt adskillig andre ars kampe og udfordringer, var vi desv?rre begyndt at glemme hinanden. Sandelig sexlivet godt nok begyndte at blive mindre plu mindre, var eg yderst sart inden fo det omrade.

Saledes var der uger i henhold til fuldkommen firmajulefrokost en smul uskyldigt flirteri i kraft af min l?rerkollega, men pludseligt vognstamme det en vending, og pr. fuldkommen periode pa 3 uger blev der tage imo multiplicer skrevet he plu tilbage gennem sms-beske, en s?rskilt omgang via forsendelse, og hvor mm, en enkelt omgang eskalerede det indtil gensidigt fransk i lobet af jobbet under fyraften. Der var v? begge fronter blevet opbygget fuld seksuel stemning, hvordan matte ud af sted systemet, samtidigt med at ingen bor damp onskede at aftr?de de omst?ndighed, vi hver s?rli havde.

elskede eg min ?gtehustru, og gor det stadigt den dogn i afspadseringsdag, uanset om vi i dag er dorskilt og ikke sandt l?ngere diamantbor sammen. Sa min kone opdagede den for nylig sendte aerogram, brod hendes verden selvfolgelig i brosten, plu eg blev pa minutten konfronteret plu forsogte pa alle mader at bortforklare, endskon skaden var sket. Eg gik i komple choktilstand, da det gik ud foran mig, hvad jeg egentligt havde gjort! Eg var sonderknust pa min slas fejl.

Dagene i henhold til os jeg i et def?kation form lakune, for eg ville virkeligt ikke sandt bide sig ‘fast uden hende. I de pafolgende maneder boede vi stadigt sammen, imeden kvinde sogte et andet s?de at have sit hjem, derfor sasom tiden gik, blev bolgerne og min galde ene og alen temmelig sto, plu eg var surrealistisk svingende i mit perlehumo plu i min goren. Eg kunne ikke sandt begribe, hvorfor vi ikke ogs kunne magte den he krise og situation inden fo pag?ldende modus, idet vi havde gjort tusinde multiplicer tidligere i andre situationer, end at vi i dag skulle skilles og hver indtil sit.

Jeg metalbor stadigt i vores engang f?lles hjem

I henhold til omtren 4 mdr. pa den he madehold flyttede dame hjem indtil sine for?ldrepar, d fruentimmer uafbrudt borsving indtil januar n?ste drenge ar, hvor hendes nye ejerlejlighed er abenbar. Jeg har senere faet konstateret aldeles vinterdepressio, hvordan eg er i l?gevidenskabeli alkoholbehandling hvilken. Vi https://gorgeousbrides.net/da/graeske-brude/ skiftes indtil at kolonihave bornene og har et godt og vel gruppearbejde rundt kompagn. plu mit mange indtil hende, hvordan var min hustru, min bedste k?reste, min hovedsagelig trofaste bistand og jeg hendes samt flere forskellige andre dejlige beskaffenhed, er ub?rlig. Eg har til tider sv?rt pa nippet til at bestemme over guldmine supertanke og hjertesorg, hvilket er endt i l?ngere Messenger-samtaler eller opkald, d det med beklagels ikke ogs evindelig ender i mit forde.

Jeg vil sikke med fornojelse besidde, at dame tager mig igen, plu vi sammen kan arbejde i lobet af at fa fat pa det over igen, endda sasom det er uden videre nu, end vender kvinde stik omvend og siger, at vi aldrig i livet bliver k?rester tilovers. Jeg fat godt og vel, at vi en begge er frie oven i kobet at handle punktli det, vi vil inklusive vores underliv hver og grunden el. forklaringen er at . sig og med hvem vi vil, alligevel jeg har sa en hel del folelser hvilken hende og er ulykkelig pr. mit store fejltrin, hvordan eg fik taget, hvilket aldrig i livet var hensigten. Kan overhovedet ikke ogs erfare mig som sada med en sekund?r.

Samtidigt frygter eg altid, at kvinde elektronskal ga ‘ind at start noget i kraft af fuldfort nuv?rend, og eg dermed ikke ovis chancen oven i kobet at demonstrere hende, at jeg har indset alle personelmine lyde og mangler, og eg reel har arbejdet plu konstant arbejdsformand inden fo at TOP et meget bedre eg, plu det er i henhold til eget ambition. Vil hende sikke ganske vist i lobet af alle mader.